Kiezen voor maatwerk

Arco Solutions in Horst is een gespecialiseerde, vooraanstaande producent van machines voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en automatisering. Maatwerk staat voorop. Precies zoals maatwerk uitgangspunt is bij de huisstijl implementaties van Cornelissen Projectbegeleiding.  We verzorgden recent de complete aankleding van het pand, zoals de gevelbelettering.

 

CZ Warande

CZ Warande biedt senioren een omgeving met wonen, service en zorg.  De organisatie betrok recent een nieuw pand. In nauw overleg met het management van de organisatie inventariseerde Cornelissen Projectbegeleiding de benodigde bewegwijzering. In aansluiting daarop volgden het ontwerp, de productie en de montage van de totale bewegwijzering, wandvisuals en de aankleding van alle ruimtes. Met als resultaat een duidelijke en aangename woonomgeving voor de gebruikers van het pand.

Rebranding in Nederland en Duitsland

Bij VION vindt een rebranding plaats. Cornelissen Projectbegeleiding implementeert de nieuwe huisstijl zowel binnen als buiten de zes Nederlandse en Duitse locaties. In totaal gaat het om honderden verschillende uitingen. Van kleine stickers tot de grote buiten lichtreclames.

Chique theater

In het centrum van Venlo bevindt zich het bijzondere Theaterhotel. Om de zichtbaarheid te vergroten produceert en monteert Cornelissen Projectbegeleiding een nieuwe lichtreclame. Chique en opvallend. Passend bij het unieke hotel.

 

Privacy met lichtinval

Soms vragen klanten om bij ramen en deuren de eerste inkijk weg te nemen en te zorgen voor enige privacy. Daarbij moet de lichtinval wel gegarandeerd blijven. Cornelissen Projectbegeleiding loste de vraag van een klant recent op door full colour transparant folie aan te brengen.

 

 

Keuze voor kwaliteit

Een klant beschikt over een groot aantal fietsenrekken waarvan de belettering aan vervanging toe is. De klant vraagt om nieuwe stickers. Cornelissen Projectbegeleiding bekijkt de rekken en komt tot de conclusie dat het aanbrengen van sticker geen optimaal resultaat oplevert. Cornelissen Projectbegeleiding besluit om een van de rekken te voorzien van een nieuw uiterlijk zodat de klant het eindresultaat kan beoordelen. Als service. De klant kiest voor compleet nieuwe panelen. In een perfecte uitvoering. Zo doen wij dat.

 

4 keer 8 meter vierkant

Nieuwe huisstijlen en nieuwe campagnes leiden vaak tot het vervangen van oude reclames. Cornelissen Projectbegeleiding verwijderde van een hoog gebouw recent de oude reclame uitingen. De kleur op de damwand werd in lichtblauw aangepast. Daarna werden 4 stickers van 8 meter in het vierkant geproduceerd en gemonteerd.

 

Geen zorgen voor carnaval

De carnavalstijd is voor bierproducent Bavaria een belangrijke actieperiode. In de aanloop naar de feestelijkheden ontstaat er op tal van plaatsen tijdsdruk. Bavaria heeft geen omkijken naar de uitvoering van allerlei uitingen. Ook niet als het gaat om de onvermijdelijke last-minute opdrachten. Cornelissen Projectbegeleiding zorgt er voor. Probleemloos. Zo doen wij dat.

Snel op transport

Eind 2017 vroeg een klant Cornelissen Projectbegeleiding om in korte tijd 60 wagens te beletteren. Vlak voor de kerstdagen reden er 20 wagens in de gewenste uitvoering. In de twee week van januari gingen de resterende 40 wagens in een nieuwe huisstijl op transport. Met als resultaat een tevreden klant met een indrukwekkend wagenpark.

Licht in het donker

Het is soms niet te vermijden of een feit: donkere ruimtes in een gebouw. Of ruimtes zonder buitenlicht.
Een lichtwand kan een ruimte in die situaties lichter en prettiger maken. Cornelissen Projectbegeleiding produceert en monteert complete lichtwanden.

Adres

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

Volg ons

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

Nieuws

News

Kiezen voor maatwerk

Arco Solutions in Horst is een gespecialiseerde, vooraanstaande producent van machines voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en automatisering. ...