Een hardcopy printproef: altijd!

De klanten van Cornelissen Projectbegeleiding ontvangen, voordat we overgaan tot het definitief produceren, altijd een hardcopy printproef. Een printproef heeft als groot voordeel dat het mogelijk is om de kwaliteit in het echt te controleren. Kleine foutjes die in een digitaal document kunnen sluipen worden op deze manier op tijd ontdekt. Zo voorkomen we fouten en misverstanden.

De faal- en herstelkosten voor onze klanten en voor Cornelissen Projectbegeleiding zijn dan ook geminimaliseerd. Of het nu om wanddecoraties, banners of borden gaat, het resultaat is altijd goed.  Altijd een hardcopy printproef! Zo doen we dat. Volgens de Cornelissen-norm.

Je kunt er niet om heen

Voor Denk Frank, een marketing-, communicatie- en grafischbureau, produceerde en monteerde Cornelissen Projectbegeleiding diverse promotionele items op een middelbare school.

Het is duidelijk: met deze vorm van belettering kan geen scholier meer om de boodschap heen.

 

Caddy’s met houtstructuur

In 1686 gaf de rentmeester van kasteel Diepensteyn, Theodoor Cornet, brouwerij Den Hoorn opdracht om een exclusief bier te brouwen. Vandaag de dag is CORNET een zwaar blond bier, waaraan tijdens het brouwen eikenhouten snippers worden toegevoegd.

Cornelissen Projectbegeleiding nam dit laatste mee in het ontwerp voor een aantal caddy’s waarmee Cornet vandaag de dag de weg op gaat. Een houtstructuur over de gehele caddy, zonder dat de zichtbaarheid van de fles en het logo verloren gaat.

We gaan weer de weg op

Voor de medewerkers van Cornelissen Projectbegeleiding zit de vakantie er weer op. Uitgerust en met een frisse blik gaan we weer op pad voor de realisatie van diverse huisstijlprojecten.

Van gevelbelettering tot en met het bestickeren van wagenparken, van bewegwijzering tot decoratieve wanden in organisaties. Volgens de hoge kwaliteit die staat voor de Cornelissen Norm maken we bedrijven, organisaties en producten zichtbaar en herkenbaar.

Wilt u weten wat we voor uw organisatie of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we maken een afspraak.

Vakantie voor Cornelissen Projectbegeleiding

Voor diegene die het nog niet had gehoord of gelezen. Vanaf 23 juli tot 13 augustus gaan de medewerkers van Cornelissen Projectbegeleiding er even tussenuit. In deze periode zijn we daarom wat minder goed bereikbaar.

Voor spoedeisende opdrachten, het opleveren van materialen of projecten die in de komende maanden moeten worden uitgevoerd, overleggen we graag tijdig over de mogelijkheden. U kunt dan – na het maken van afspraken daarover – met een gerust hart op vakantie.

We wensen u een mooie, zonnige zomer en een ontspannen vakantie.

Ook als het donker is zichtbaar

Het tandtechnisch laboratorium TTL van Boven is een modern ingericht bedrijf in het Limburgse Horst aan de Maas. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van tandheelkundige restauratieoplossingen zoals kronen en implantaten.  Onlangs is het bedrijf verhuisd en Cornelissen Projectbegeleiding werd benaderd om de nieuwe bewegwijzering te ontwerpen, produceren en te plaatsen.

Er werd gekozen voor een subtiele en moderne zuil van rvs met aantrekkelijke detailverlichting, dat zichtbaar wordt zodra de zon onder gaat. De zuil is onlangs geplaatst.

Op zoek naar andere oplossingen in bewegwijzering? Neem een kijkje in onze digitale showroom.

 

 

Wagenbelettering kan ook op locatie

Regelmatig wordt Cornelissen Projecten benaderd voor het (opnieuw) bestickeren of spuiten van diverse voertuigen. De ene keer voor een enkele bus, dan weer voor een compleet wagenpark. Het werk wordt niet alleen bij ons in huis uitgevoerd. Het gebeurt dikwijls ook op locatie. Per project en in overleg met de klant  bekijken we de mogelijkheden en bepalen we waar het werk het beste kan worden uitgevoerd. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw wagenpark zijn? Neem dan contact met ons op.

Fijne vakantie en mooie zomer toegewenst

De medewerkers van Cornelissen Projectbegeleiding gaan er deze zomer even tussenuit. Vanaf 23 juli tot 13 augustus zijn we daarom wat minder goed bereikbaar.

Voor spoedeisende opdrachten, het opleveren van materialen of projecten die in de komende maanden moeten worden uitgevoerd, overleggen we graag tijdig over de mogelijkheden. U kunt dan – na het maken van afspraken daarover – met een gerust hart op vakantie.

We wensen u een mooie, zonnige zomer en een ontspannen vakantie.

Totaal nieuwe huisstijl in 1 weekend

Keijsers Martens, specialist in elektro- en installatietechniek, ontwikkelde onlangs een nieuwe huisstijl. Cornelissen Projecten realiseerde de productie en montage van 32 nieuwe voertuigen, de lichtreclames aan de gevel en op de zuil, de bewegwijzering en diverse andere uitingen, zoals zeildoeken en reclameborden. Alles gebeurde binnen één weekend. De nieuwe week begon met een heel nieuw uiterlijk. 

Kiezen voor maatwerk

Arco Solutions in Horst is een gespecialiseerde, vooraanstaande producent van machines voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en automatisering. Maatwerk staat voorop. Precies zoals maatwerk uitgangspunt is bij de huisstijl implementaties van Cornelissen Projectbegeleiding.  We verzorgden recent de complete aankleding van het pand, zoals de gevelbelettering.

 

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu