Wegwijs in een nieuw pand.

Afgelopen zomer is het nieuwe pand van Bertels, internationaal leverancier van potgrond en plantenvoeding opgeleverd. Cornelissen Projectbegeleiding bracht in het nieuwe onderkomen een aantal sfeervolle huisstijlelementen aan.

Zo werden bewegwijzering in het pand en een logo bij de receptie aangebracht. Daarnaast voorzag CP een wand van 2 etages hoog van decoratieve bloemen. Het pand kreeg zo nog meer cachet en was de routing ook meteen duidelijk.

We wensen Bertels een gezonde en vruchtbare toekomst in dit nieuwe pand.

CP voorziet 25 vestigingen en 245 voertuigen van een nieuwe uitstraling.

Overgaan op een nieuwe huisstijl heeft heel wat voeten in de aarde. Het vraagt tijd, investering en overzicht. Een traject waarbij de ervaring en ondersteuning van Cornelissen Projectbegeleiding (CP) goed van pas komt.

In samenwerking met de afdelingen Communicatie en Wagenpark van hygiëne- en kledingspecialist CWS startte CP een grote huisstijlimplementatie op. Maar liefst 25 locaties in België, Luxemburg en Nederland werden voorzien van een nieuwe look-and-feel.

Na een grondige inventarisatie werden alle huisstijluitingen door CP eerst in kaart gebracht en aansluitend geproduceerd. Vervolgens konden bewegwijzering (binnen en buiten), de gevelreclame, werkinstructies en beletteringen worden aangebracht op de verschillende locaties. Ook het wagenpark van 245 voertuigen werd niet overgeslagen. Het resultaat: een nieuwe, frisse uitstraling voor CWS.

Een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling.

Begin dit jaar veranderde garage Gommans en de Wit uit Ysselsteyn haar naam in Vakgarage Middenpeel. Bij een nieuwe naam, hoort ook een nieuw logo en een nieuwe uitstraling. Voor de inventarisatie, productie en implementatie van de nieuwe huisstijl werd Cornelissen Projectbegeleiding (CP) ingeschakeld.

Om goed te kunnen beoordelen wat er precies vervangen moest worden, werd eerst de oude situatie goed geïnventariseerd door CP. Daarna ging het vakteam over tot de productie van de diverse middelen en bracht deze nieuwe huisstijldragers vervolgens aan in het exterieur en interieur van de garage. Tot slot werd ook het wagenpark voorzien van de nieuwe huisstijl.

Met deze aanpassingen is Vakgarage Middenpeel klaar voor de toekomst. Zichtbaar en herkenbaar voor oude én nieuwe klanten.

Totaaloplossing voor Royal Swinkels Family Brewers

Voor Nederlands een-na-grootste brouwerij;  Swinkels Family Brewers (voorheen Bavaria), heeft Cornelissen Projectbegeleiding (CP) de complete vernieuwde huisstijl geïmplementeerd op het hoofdkantoor in Lieshout.

Het traject begon met het bepalen van de kleuren voor het interieur. CP verzorgde de testvellen voor de afdeling Communicatie van Swinkels Family Brewers. Zo kon zij de effecten van kleuren en beelden meteen goed beoordelen.

Nadat de keuzes waren gemaakt ging CP aan de slag. Eerst werden de diverse uitingen geïnventariseerd en de oude uitingen gedemonteerd. CP produceerde en monteerde vervolgens de nieuwe uitingen. Zo werden onder andere wanden compleet beplakt in taupe en werden de ramen in de vergaderruimten voorzien van one-way-vision om de privacy in deze ruimtes te waarborgen. De wanden in de vergaderruimtes werden voorzien van visuals en daarnaast werd zowel de bewegwijzering buiten als binnen vernieuwd.

Nieuwsgierig naar meer beelden van deze totaaloplossing? Neem dan een kijkje in ons portfolio met totaaloplossingen.

Een nieuwe look-en-feel op een efficiënte manier

Het in- en exterieur van CTH in Almere was toe aan een opfrisbeurt. Cornelissen Projectbegeleiding zorgde voor een inventarisatie, de productie en montage van diverse huisstijluitingen.  

CTH leverde al het beeldmateriaal aan. Vervolgens kon er gestart worden met de productie. Voor het interieur werden de wandpanelen, de folie en het behang gemaakt. Daarnaast werden zuilen en bewegwijzering geproduceerd voor het exterieur. 

Door diverse huisstijlelementen te vervangen en gebruik te maken van ander beeld creëer je op een efficiënte manier een nieuwe look-en-feel. Grote verbouwingen komen er niet aan te pas. Dat scheelt tijd en investering en gaat weer jaren mee.

Vier locaties, één uitstraling

Scholengemeenschap IVO Deurne bestaat uit vier middelbare scholen met elk hun eigen onderwijsaanbod. Een goede presentatie van de huisstijl op iedere locatie zorgt voor zichtbare eenheid.

Nadat scholengemeenschap IVO Deurne koos voor een nieuw logo, werd Cornelissen Projectbegeleiding (CP) ingeschakeld om – na een grondige inventarisatie – de oude buitenaankleding, gevelbelettering en bewegwijzering te verwijderen.

De nieuwe uitingen werden vervolgens door CP geproduceerd en gemonteerd. De eenheid tussen het Hub van Doorncollege, Peellandcollege, Sprongcollege en Alfrinkcollege is en blijft zo goed zichtbaar.

Een huiselijke en warme sfeer doet elke patiënt goed.

 

Regelmatig wordt Cornelissen Projectbegeleiding (CP) benaderd door zorginstellingen voor het doorvoeren van een (vernieuwde) huisstijl in het exterieur en het restylen van het interieur. Immers, een huiselijke en warme sfeer doet elke patiënt goed.

Met een paar simpele ingrepen kan een ruimte er al heel anders uitzien. Een mooi voorbeeld is een project waarbij CP op 7 locaties 200 badkamers voorzag van een speciale folie. De verschillende kleuren brengen niet alleen sfeer, ze maken ook duidelijk waar bijvoorbeeld het lichtknopje zit. Bij het aanbrengen van de folie is rekening gehouden met de richtlijnen volgens de BOV-norm.
Een ander voorbeeld is het het aanbrengen van  ‘Behang’ met lambrisering’, afgewerkt met een houten profiel in stijl. Het resultaat met een warme huiselijke uitstraling.

Voor diverse organisaties in de zorg realiseerde CP een totaaloplossing. Deze kunt u bekijken in ons portfolio Totaaloplossingen.

Een goede basis geeft jaren plezier

Toen het Nederlandse Brabantia in Aalst een paar jaar geleden besloot haar bedrijfspand in een nieuw jasje te steken, werd Cornelissen Projectbegeleiding ingeschakeld. Deze restyling werd vervolgens geproduceerd en gemonteerd. Dit resulteerde in een goede en kwalitatieve basis waar de komende jaren niet naar om hoeft worden gekeken. De vlaggen en zeildoeken worden wel jaarlijks door Cornelissen Projectbegeleiding vervangen, zo blijft de frisse uitstraling gewaarborgd.

Aankleding geeft sfeer in proeflokaal

Onlangs opende Vleesverwerker Vion een eigen Meat Master Center. In dit proeflokaal wil Vion haar klanten meenemen in de wereld van vlees. Cornelissen Projectbegeleiding verzorgde een deel van de aankleding van het interieur.

In samenspraak met Vion’s communicatieafdeling produceerde en monteerde Cornelissen Projectbegeleiding meerdere visuals met wisselende dieptes en met verschillende soorten verlichting. Daarnaast werden er afbeeldingen op tafels aangebracht, werden er kleuren op deuren geplakt en maakte Cornelissen Projectbegeleiding diverse freesteksten.

In het verleden heeft Cornelissen Projectbegeleiding ook voor Vion een totaaloplossing gerealiseerd voor een nieuw pand. Een impressie vindt u hier

Samenwerken met optimaal resultaat

Met Coöperatie Vitelia heeft Cornelissen Projectbegeleiding al een paar jaar een prettige samenwerking. Wanneer er nieuwe projecten van start gaan, begint Cornelissen Projectbegeleiding, in overleg met Vitelia’s Marketing- en communicatieafdeling, met een inventarisatie. Welke huisstijldragers moeten er komen? Wat moet er worden vervangen?

Cornelissen Projectbegeleiding brengt advies uit over materialen en formaten. Zowel voor binnen als buiten. De ontwerper van Vitelia gaat er mee aan de slag en werkt de uitingen volgens de richtlijnen uit. Cornelissen Projectbegeleiding produceert alles en zorgt voor het monteren en plaatsen.

Een samenwerking met een optimaal resultaat. Een impressie staat op onze website. Klik op deze link om deze en ook andere totaaloplossingen te bekijken.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu