Feest in Ysselsteyn

One-way vision Ysselsteyn 100 jaar

Tien jaar geleden werd de gemeente Ysselsteyn de thuishaven van Cornelissen Projectbegeleiding. Een jubileum. Daarbij viert het dorp dit jaar haar 100-jarige bestaan. Dubbel feest dus.

Om dit te vieren, heeft CP een grote visual geplaatst over de gehele gevel van het pand aan de Agrobaan. Op de gevel is nu een impressie te zien van Ysselsteyn. Dankzij de one-way vision folie die hiervoor gebruikt is, kunnen de medewerkers van CP toch goed naar buiten kijken en is het niet donker in de werkplaats.

One-way vision folie
One-way vision folie is ideaal voor reclame-uitingen op raampartijen. Daarnaast is het ook zonwerend en vermindert het inkijk. Het is dus niet alleen een blikvanger aan de buitenkant, maar ook een nuttige oplossing voor de mensen die binnen aan het werk zijn.

 

Een totaaloplossing voor Mr Jigs

Eind augustus opende hotel Mr Jigs haar deuren in Venlo. Voor het zover was, had Cornelissen Projectbegeleiding de opdracht om dit hotel van een totaaloplossing te voorzien. Het vervaardigen van alle visuals, bewegwijzering en gevelreclames in de huisstijl van dit nieuwe hotel.

Het hotel, dat gevestigd is in het centrum van Venlo, heeft 34 kamers. Om de wensen van het hotel goed in beeld te hebben maakte CP een inventarisatie en stelde vervolgens samen met de hoteleigenaar en de interieurontwerpster de kleurstalen vast. Aansluitend kon er begonnen worden aan de productie en montage.

In alle 34 kamers komt het patroon, onderdeel van de huisstijl van Mr Jigs, terug in wandvisuals. Ditzelfde patroon is ook aangebracht op schilderijen die hangen in de kamers en hallen van het hotel. Ook bracht CP bijpassend privacyfolie aan in de 34 badkamers. Tot slot werd het complete hotel voorzien van bewegwijzering en gevelreclames aan de binnen- en buitenkant. En werden de vluchtplannen aangebracht.

De eenheid in stijl brengt rust en straalt luxe uit. CP wenst Mr Jigs een mooie toekomst in Venlo. Voor een beeldoverzicht van deze totaaloplossing klikt u hier.

Bijscholing voor kwaliteit, veiligheid en gezondheid

Om de kwaliteit en service te waarborgen die u van ons gewend bent, zorgen wij er voor dat al onze medewerkers op een goede en verantwoorde manier hun werk kunnen uitvoeren. Onze kennis en kunde willen we op een hoog niveau houden. We hebben daarom het afgelopen half jaar gebruikt om alle medewerkers van CP weer bij te scholen op verschillende vlakken. En met gepaste trots kunnen we vertellen dat onze medewerkers dit allemaal goed hebben volbracht.

Zo is, met het oog op onze werkzaamheden, veilig de weg op met een aanhanger of uit te voeten kunnen met een heftruck en hoogwerker een vereiste. Scholing in het werken met deze middelen is door onze medewerkers met succes afgerond en is iedereen bij CP nu in bezit van de benodigde rijbewijzen en/of certificaten.

Ook heeft het hele team een BHV en EHBO training gevolgd. De bijbehorende en leerzame ontruimingsoefening vond plaats in ons eigen pand.

Tot slot heeft het hele team ook de VCA bijscholing genoten en is wederom gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Voor CP een belangrijke basis om met al onze medewerkers iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Wegwijs in een nieuw pand

Afgelopen zomer is het nieuwe pand van Bertels, internationaal leverancier van potgrond en plantenvoeding opgeleverd. Cornelissen Projectbegeleiding bracht in het nieuwe onderkomen een aantal sfeervolle huisstijlelementen aan.

Zo werden bewegwijzering in het pand en een logo bij de receptie aangebracht. Daarnaast voorzag CP een wand van 2 etages hoog van decoratieve bloemen. Het pand kreeg zo nog meer cachet en was de routing ook meteen duidelijk.

We wensen Bertels een gezonde en vruchtbare toekomst in dit nieuwe pand.

CP voorziet 25 vestigingen en 245 voertuigen van een nieuwe uitstraling.

Overgaan op een nieuwe huisstijl heeft heel wat voeten in de aarde. Het vraagt tijd, investering en overzicht. Een traject waarbij de ervaring en ondersteuning van Cornelissen Projectbegeleiding (CP) goed van pas komt.

In samenwerking met de afdelingen Communicatie en Wagenpark van hygiëne- en kledingspecialist CWS startte CP een grote huisstijlimplementatie op. Maar liefst 25 locaties in België, Luxemburg en Nederland werden voorzien van een nieuwe look-and-feel.

Na een grondige inventarisatie werden alle huisstijluitingen door CP eerst in kaart gebracht en aansluitend geproduceerd. Vervolgens konden bewegwijzering (binnen en buiten), de gevelreclame, werkinstructies en beletteringen worden aangebracht op de verschillende locaties. Ook het wagenpark van 245 voertuigen werd niet overgeslagen. Het resultaat: een nieuwe, frisse uitstraling voor CWS.

Een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling.

Begin dit jaar veranderde garage Gommans en de Wit uit Ysselsteyn haar naam in Vakgarage Middenpeel. Bij een nieuwe naam, hoort ook een nieuw logo en een nieuwe uitstraling. Voor de inventarisatie, productie en implementatie van de nieuwe huisstijl werd Cornelissen Projectbegeleiding (CP) ingeschakeld.

Om goed te kunnen beoordelen wat er precies vervangen moest worden, werd eerst de oude situatie goed geïnventariseerd door CP. Daarna ging het vakteam over tot de productie van de diverse middelen en bracht deze nieuwe huisstijldragers vervolgens aan in het exterieur en interieur van de garage. Tot slot werd ook het wagenpark voorzien van de nieuwe huisstijl.

Met deze aanpassingen is Vakgarage Middenpeel klaar voor de toekomst. Zichtbaar en herkenbaar voor oude én nieuwe klanten.

Totaaloplossing voor Royal Swinkels Family Brewers

Voor Nederlands een-na-grootste brouwerij;  Swinkels Family Brewers (voorheen Bavaria), heeft Cornelissen Projectbegeleiding (CP) de complete vernieuwde huisstijl geïmplementeerd op het hoofdkantoor in Lieshout.

Het traject begon met het bepalen van de kleuren voor het interieur. CP verzorgde de testvellen voor de afdeling Communicatie van Swinkels Family Brewers. Zo kon zij de effecten van kleuren en beelden meteen goed beoordelen.

Nadat de keuzes waren gemaakt ging CP aan de slag. Eerst werden de diverse uitingen geïnventariseerd en de oude uitingen gedemonteerd. CP produceerde en monteerde vervolgens de nieuwe uitingen. Zo werden onder andere wanden compleet beplakt in taupe en werden de ramen in de vergaderruimten voorzien van one-way-vision om de privacy in deze ruimtes te waarborgen. De wanden in de vergaderruimtes werden voorzien van visuals en daarnaast werd zowel de bewegwijzering buiten als binnen vernieuwd.

Nieuwsgierig naar meer beelden van deze totaaloplossing? Neem dan een kijkje in ons portfolio met totaaloplossingen.

Een nieuwe look-en-feel op een efficiënte manier

Het in- en exterieur van CTH in Almere was toe aan een opfrisbeurt. Cornelissen Projectbegeleiding zorgde voor een inventarisatie, de productie en montage van diverse huisstijluitingen.  

CTH leverde al het beeldmateriaal aan. Vervolgens kon er gestart worden met de productie. Voor het interieur werden de wandpanelen, de folie en het behang gemaakt. Daarnaast werden zuilen en bewegwijzering geproduceerd voor het exterieur. 

Door diverse huisstijlelementen te vervangen en gebruik te maken van ander beeld creëer je op een efficiënte manier een nieuwe look-en-feel. Grote verbouwingen komen er niet aan te pas. Dat scheelt tijd en investering en gaat weer jaren mee.

Vier locaties, één uitstraling

Scholengemeenschap IVO Deurne bestaat uit vier middelbare scholen met elk hun eigen onderwijsaanbod. Een goede presentatie van de huisstijl op iedere locatie zorgt voor zichtbare eenheid.

Nadat scholengemeenschap IVO Deurne koos voor een nieuw logo, werd Cornelissen Projectbegeleiding (CP) ingeschakeld om – na een grondige inventarisatie – de oude buitenaankleding, gevelbelettering en bewegwijzering te verwijderen.

De nieuwe uitingen werden vervolgens door CP geproduceerd en gemonteerd. De eenheid tussen het Hub van Doorncollege, Peellandcollege, Sprongcollege en Alfrinkcollege is en blijft zo goed zichtbaar.

Een huiselijke en warme sfeer doet elke patiënt goed.

 

Regelmatig wordt Cornelissen Projectbegeleiding (CP) benaderd door zorginstellingen voor het doorvoeren van een (vernieuwde) huisstijl in het exterieur en het restylen van het interieur. Immers, een huiselijke en warme sfeer doet elke patiënt goed.

Met een paar simpele ingrepen kan een ruimte er al heel anders uitzien. Een mooi voorbeeld is een project waarbij CP op 7 locaties 200 badkamers voorzag van een speciale folie. De verschillende kleuren brengen niet alleen sfeer, ze maken ook duidelijk waar bijvoorbeeld het lichtknopje zit. Bij het aanbrengen van de folie is rekening gehouden met de richtlijnen volgens de BOV-norm.
Een ander voorbeeld is het het aanbrengen van  ‘Behang’ met lambrisering’, afgewerkt met een houten profiel in stijl. Het resultaat met een warme huiselijke uitstraling.

Voor diverse organisaties in de zorg realiseerde CP een totaaloplossing. Deze kunt u bekijken in ons portfolio Totaaloplossingen.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu