Geen zorgen voor carnaval

De carnavalstijd is voor bierproducent Bavaria een belangrijke actieperiode. In de aanloop naar de feestelijkheden ontstaat er op tal van plaatsen tijdsdruk. Bavaria heeft geen omkijken naar de uitvoering van allerlei uitingen. Ook niet als het gaat om de onvermijdelijke last-minute opdrachten. Cornelissen Projectbegeleiding zorgt er voor. Probleemloos. Zo doen wij dat.

Snel op transport

Eind 2017 vroeg een klant Cornelissen Projectbegeleiding om in korte tijd 60 wagens te beletteren. Vlak voor de kerstdagen reden er 20 wagens in de gewenste uitvoering. In de twee week van januari gingen de resterende 40 wagens in een nieuwe huisstijl op transport. Met als resultaat een tevreden klant met een indrukwekkend wagenpark.

Licht in het donker

Het is soms niet te vermijden of een feit: donkere ruimtes in een gebouw. Of ruimtes zonder buitenlicht.
Een lichtwand kan een ruimte in die situaties lichter en prettiger maken. Cornelissen Projectbegeleiding produceert en monteert complete lichtwanden.

Inventariseren en adviseren

Cornelissen Projectbegeleiding wordt vaak gevraagd om de bewegwijzering en uitingen van grote bedrijven en instellingen te inventariseren en op basis daarvan een nieuw plan te maken.
Recent inventariseerde Cornelissen een scholencomplex waar 4 middelbare scholen en een aantal andere instellingen zijn gehuisvest. Inmiddels verzorgt Cornelissen Projectbegeleiding ook de uitvoering.

Eindejaarsrace

Cornelissen Projectbegeleiding herinnerde begin december haar relaties over de op handen zijnde feestdagen. De mogelijkheden zijn dan vaak beperkt. Toch zijn bijzondere prestaties ook dan nog mogelijk. Een week voor de kerst kreeg Cornelissen Projectbegeleiding van een uitzendorganisatie de vraag om 60 bedrijfswagens aan vier kanten te voorzien van huisstijluitingen. Gewenste afleverdatum: voor de kerst.

In overleg besloten de klant en Cornelissen Projectbegeleiding tot een eindejaarsrace. Voor de kerst rijden er minimaal 20 wagens in de gewenste uitvoering. De resterende wagens gaan op 3 januari in productie. Een paar dagen later zijn alle 60 wagens voorzien van hun nieuwe uiterlijk.

 

Kwaliteit hoog in de lucht

Het bedrijf Janssen-Fritsen bestaat al ruim 65 jaar en is de laatste jaren stevig gegroeid.De oorspronkelijke familienaam is inmiddels een sterk merk voor speeltoerstellen en bewegingsonderwijs van hoge kwaliteit. Dezelfde hoge kwaliteit is doorgetrokken in alle campagne-uitingen. Cornelissen Projectbegeleiding produceerde en monteerde het nieuwe campagnebeeld met een doorsnee van circa 10 meter op de gevel.

Uitleg voor liefhebbers

Bavaria laat liefhebbers van lekkere bieren een kijkje nemen in hun bedrijf. In het bedrijf wordt op verschillende manieren uitleg gegeven. Cornelissen Projectbegeleiding verzorgde verschillende materialen zoals stickers, fotopanelen, bewegwijzering, foto’s, zeildoeken en lichtreclames.

Kipster krijgt heldere uitleg

Cornelissen Projectbegeleiding is gevraagd om het nieuwste model van een kippenstal aan te kleden. Daarnaast wilde het moderne pluimveebedrijf een goede bewegwijzering voor haar bezoekers. Het unieke karakter van de stal en de voordelen voor de dieren worden helder uitgelegd via infographics.
Cornelissen Projectbegeleiding verzorgde de productie en de montage van het geheel.

Oplossing voor startend bedrijf

Een jong, recent gestart transportbedrijf investeerde in gebruikte bulk transportmiddelen. Met Cornelissen Projectbegeleiding werd overlegd hoe de wagens op de meest kostenefficiënte manier konden worden voorzien van een andere belettering.
Elke wagen kreeg een individuele aanpak. Logo’s werden (waar mogelijk) verwijderd en nieuwe logo’s in de juiste kleur van de wagen of container geprint. De materialen werden zo bevestigd dat de oude belettering niet meer zichtbaar was. Volgens Cornelissen Projectbegeleiding verdient het werk niet de schoonheidsprijs. “Maar we hebben jonge, startende ondernemers voor het beschikbare budget een prima oplossing kunnen bieden.”

Adres

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

Volg ons

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

Nieuws

News

Geen zorgen voor carnaval

De carnavalstijd is voor bierproducent Bavaria een belangrijke actieperiode. In de aanloop naar de feestelijkheden ontstaat er op ...