Kwaliteit hoog in de lucht

Het bedrijf Janssen-Fritsen bestaat al ruim 65 jaar en is de laatste jaren stevig gegroeid.De oorspronkelijke familienaam is inmiddels een sterk merk voor speeltoerstellen en bewegingsonderwijs van hoge kwaliteit. Dezelfde hoge kwaliteit is doorgetrokken in alle campagne-uitingen. Cornelissen Projectbegeleiding produceerde en monteerde het nieuwe campagnebeeld met een doorsnee van circa 10 meter op de gevel.

Uitleg voor liefhebbers

Bavaria laat liefhebbers van lekkere bieren een kijkje nemen in hun bedrijf. In het bedrijf wordt op verschillende manieren uitleg gegeven. Cornelissen Projectbegeleiding verzorgde verschillende materialen zoals stickers, fotopanelen, bewegwijzering, foto’s, zeildoeken en lichtreclames.

Kipster krijgt heldere uitleg

Cornelissen Projectbegeleiding is gevraagd om het nieuwste model van een kippenstal aan te kleden. Daarnaast wilde het moderne pluimveebedrijf een goede bewegwijzering voor haar bezoekers. Het unieke karakter van de stal en de voordelen voor de dieren worden helder uitgelegd via infographics.
Cornelissen Projectbegeleiding verzorgde de productie en de montage van het geheel.

Oplossing voor startend bedrijf

Een jong, recent gestart transportbedrijf investeerde in gebruikte bulk transportmiddelen. Met Cornelissen Projectbegeleiding werd overlegd hoe de wagens op de meest kostenefficiënte manier konden worden voorzien van een andere belettering.
Elke wagen kreeg een individuele aanpak. Logo’s werden (waar mogelijk) verwijderd en nieuwe logo’s in de juiste kleur van de wagen of container geprint. De materialen werden zo bevestigd dat de oude belettering niet meer zichtbaar was. Volgens Cornelissen Projectbegeleiding verdient het werk niet de schoonheidsprijs. “Maar we hebben jonge, startende ondernemers voor het beschikbare budget een prima oplossing kunnen bieden.”

Van onpersoonlijke naar fijne omgeving

Moderne zorginstellingen zijn vaak strak en wit. Geen fijne omgeving voor de bewoners. Cornelissen Projectbegeleiding verandert ze in een warme en vertrouwde omgeving. Zoals hier. ‘Behang’ met lambrisering’, afgewerkt met een houten profiel in stijl. We maakten voorstellen, produceerden de materialen en monteerden het geheel. Met als resultaat: blije bewoners.

Strak verandert in baksteen

Een pand met witte, gladde muren heeft een meer authentieke uitstraling nodig. Zoals in dit geval.
Cornelissen Projectbegeleiding produceerde de kras- en waterbestendige materialen en zorgde voor de strakke montage. (Bijna) niet van echt te onderscheiden

Grote beletteringen

Cornelissen Projectbegeleiding is absoluut specialist op het gebied van grote beletteringen op vrachtwagens. We voorzien een enkele wagen even gemakkelijk van een opvallende nieuwe jas als tegelijk een groot aantal. We inventariseren, we produceren en we zorgen voor de montage. En natuurlijk binnen de afgesproken levertijd. Zo doen wij dat.

Compacte en subtiele belettering

Een nieuwe jas geven aan auto’s en vrachtwagens zit diep in het DNA van Cornelissen Projectbegeleiding. Elke dag rijden wagens bij ons af en aan die we voorzien van kleine beletteringen. We overleggen met de klant wat de wensen zijn, produceren de materialen en brengen ze aan.

Backstage

Hoe maak je alle ruimtes in een nieuw kantoorpand mooi en prettig om in te werken? Cornelissen Projectbegeleiding pakte de uitdaging op. Ideeën werden ontwikkeld, voorstellen gedaan, materialen geproduceerd en gemonteerd. Zowel in kantoren en spreekkamers, het bedrijfsrestaurant, in centrale ruimtes èn backstage.

Adres

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

Volg ons

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

Nieuws

News

Prettige feestdagen!

We wensen u mooie feestdagen en – in alle opzichten – een nieuwjaar van de hoogste kwaliteit!