Oplossing voor startend bedrijf

Een jong, recent gestart transportbedrijf investeerde in gebruikte bulk transportmiddelen. Met Cornelissen Projectbegeleiding werd overlegd hoe de wagens op de meest kostenefficiënte manier konden worden voorzien van een andere belettering.
Elke wagen kreeg een individuele aanpak. Logo’s werden (waar mogelijk) verwijderd en nieuwe logo’s in de juiste kleur van de wagen of container geprint. De materialen werden zo bevestigd dat de oude belettering niet meer zichtbaar was. Volgens Cornelissen Projectbegeleiding verdient het werk niet de schoonheidsprijs. “Maar we hebben jonge, startende ondernemers voor het beschikbare budget een prima oplossing kunnen bieden.”

Van onpersoonlijke naar fijne omgeving

Moderne zorginstellingen zijn vaak strak en wit. Geen fijne omgeving voor de bewoners. Cornelissen Projectbegeleiding verandert ze in een warme en vertrouwde omgeving. Zoals hier. ‘Behang’ met lambrisering’, afgewerkt met een houten profiel in stijl. We maakten voorstellen, produceerden de materialen en monteerden het geheel. Met als resultaat: blije bewoners.

Strak verandert in baksteen

Een pand met witte, gladde muren heeft een meer authentieke uitstraling nodig. Zoals in dit geval.
Cornelissen Projectbegeleiding produceerde de kras- en waterbestendige materialen en zorgde voor de strakke montage. (Bijna) niet van echt te onderscheiden

Grote beletteringen

Cornelissen Projectbegeleiding is absoluut specialist op het gebied van grote beletteringen op vrachtwagens. We voorzien een enkele wagen even gemakkelijk van een opvallende nieuwe jas als tegelijk een groot aantal. We inventariseren, we produceren en we zorgen voor de montage. En natuurlijk binnen de afgesproken levertijd. Zo doen wij dat.

Compacte en subtiele belettering

Een nieuwe jas geven aan auto’s en vrachtwagens zit diep in het DNA van Cornelissen Projectbegeleiding. Elke dag rijden wagens bij ons af en aan die we voorzien van kleine beletteringen. We overleggen met de klant wat de wensen zijn, produceren de materialen en brengen ze aan.

Backstage

Hoe maak je alle ruimtes in een nieuw kantoorpand mooi en prettig om in te werken? Cornelissen Projectbegeleiding pakte de uitdaging op. Ideeën werden ontwikkeld, voorstellen gedaan, materialen geproduceerd en gemonteerd. Zowel in kantoren en spreekkamers, het bedrijfsrestaurant, in centrale ruimtes èn backstage.

Nieuw pand, nieuw uiterlijk

Het betrekken van een nieuw pand is een mooie gelegenheid om de huisstijl onder de loep te nemen. Deze klant besloot een nieuw logo te laten ontwerpen. In nauwe samenwerking met Cornelissen Projectbegeleiding ontstond een beeldmerk, dat vervolgens in en rond het pand werd aangebracht. Op de bewegwijzering binnen en buiten het pand tot en met de een kleurrijke aankleding van alle kantoorruimtes en het wagenpark.

Scrummen vraagt nieuwe aanpak

Scrummen is een nieuwe manier van werken die in korte tijd populair is geworden. Een groot project wordt in kleine ‘sprints’ opgedeeld, die één voor één worden afgewerkt. Srummen vraagt nieuwe hulpmiddelen. Vooral bij werkoverleg, vergaderingen en brainstormsessies kunnen nieuwe materialen effectief zijn. Cornelissen Projectbegeleiding maakte voor een bedrijf de afgelopen 8 maanden elke week speciale scrumborden. Van kleine panelen tot complete en unieke, beschrijfbare whiteboard wanden.

Fijne vakantie en mooie zomer toegewenst!

De medewerkers van Cornelissen Projectbegeleiding gaan er deze zomer ook even tussenuit.
Tussen 24 juli en 18 augustus zijn we daarom mogelijk wat minder goed bereikbaar.

Voor spoedeisende opdrachten, het opleveren van materialen of projecten die in de komende maanden moeten worden uitgevoerd, overleggen we graag tijdig.
U kunt dan na het maken van afspraken daarover, met een gerust hart op vakantie.

We wensen u een mooie, zonnige zomer en een ontspannen vakantie.

Interieur vertelt het verhaal

Een prettige omgeving om in te werken verhoogt de prestaties van medewerkers. Zeker als het interieur de verhalen van een bedrijf of organisatie vertelt. Stories on the wall ontwerpt de decoratie www.storiesonthewall.nl. Cornelissen Projectbegeleiding inventariseert, produceert en zorgt voor een perfecte montage. Soms in kantoorruimtes, gangen, hallen of recreatieruimtes, dan weer in restaurants, op toiletten of in praktijkruimtes. Op wanden, panelen, deuren of ramen. Altijd maatwerk en afgestemd op de situatie.

Adres

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

Volg ons

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

Nieuws

News

Oplossing voor startend bedrijf

Een jong, recent gestart transportbedrijf investeerde in gebruikte bulk transportmiddelen. Met Cornelissen Projectbegeleiding werd overlegd hoe de wagens ...