Herkenbaar en eensgezind de weg op

Internationale uitzendorganisatie Hobij detacheert, werft en selecteert medewerkers binnen en buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Daarvoor zijn veel recruiters continu onderweg. In wagens met een opvallende en uniforme uitstraling. De full colour belettering aan de vier kanten van 120 personenauto’s is recent in twee rondes aangebracht door Cornelissen Projectbegeleiding.

Alle Hobij recruiters gaan nu eensgezind en herkenbaar de deur uit en de weg op

Externe campagne ook in huis

Verzekeraar CZ is recent gestart met een nieuwe reclamecampagne. De verzekeraar verlengt de externe campagne naar de bedrijfspanden. Cornelissen Projectbegeleiding kreeg de opdracht om op 17 verschillende locaties, in 5 provincies, alle oude reclame-uitingen te verwijderen en de nieuwe uitingen aan te brengen.

De voorgevels werden voorzien van nieuwe beelden. Cornelissen nam tijdens deze werkzaamheden ook meteen alle herstelwerkzaamheden mee. Alle 17 locaties dragen weer fris de nieuwe reclameboodschappen uit.

Vakantiesluiting eind december

We hopen dat u binnenkort een mooi en succesvol jaar kunt afsluiten
Wij kijken terug op een jaar waarin we veel verschillende huisstijlprojecten mochten uitvoeren.
U vindt een deel daarvan op onze vernieuwde website.
Vanaf 24 december 2018 tot 3 januari 2019 zijn we gesloten. 
Voor spoedopdrachten of materialen en projecten die begin 2019 moeten worden uitgevoerd, overleggen we graag op korte termijn over de mogelijkheden.
We danken u voor het vertrouwen, de prettige samenwerking en contacten.
We wensen u een mooie decembermaand en een gezond 2019 toe.
Joost en Paul Cornelissen en medewerkers

Eenheid op 8 locaties

In opdracht van Savant heeft Cornelissen Projectbegeleiding op 8 locaties de verschillende entrees nader bekeken en verbeterpunten geïnventariseerd. Een voorstel voor een vernieuwde aankleding en betere bewegwijzering bij binnenkomst werd gepresenteerd.

Na goed overleg met medewerkers van de verschillende locaties is nieuwe bewegwijzering en aankleding door Cornelissen Projectbegeleiding aangebracht.
Het resultaat; eenheid in de verschillende locaties, een opgefrist entree en heldere bewegwijzering voor de bezoeker.

Binnen en buiten

De Refresco group is Europa’s grootste producent van frisdrank en vruchtensappen. Vanwege een nieuwe huisstijl moest het een en ander worden aangepast in de diverse huisstijldragers. Cornelissen Projectbegeleiding inventariseerde de mogelijkheden en implementeerde bij een aantal filialen van Refresco de nieuwe huisstijl.

Het nieuwe logo werd onder andere aangebracht op de gevels van de kantoren en op bedrijfswagens. De kantoorruimtes werden voorzien van diverse visuals en aankleding.

Een opgefrist interieur

Reclamebureau Orange Design bedacht voor het kantoorgedeelte van een scholengemeenschap nieuwe bewegwijzering en aankleding. Cornelissen Projectbegeleiding werd ingeschakeld voor de productie en het aanbrengen van deze middelen.
Een relatief eenvoudige manier waarmee je de ruimte binnen een organisatie weer opfrist en het interieur  er voor een lange tijd weer netjes en aantrekkelijk uitziet.

Goed zichtbaar op weg

Wagenpark beeld - goed zichtbaar op weg

Met ruim 100 locaties en 15 voertuigen in Oost-Brabant en Limburg is Diagnostiek voor U een van de leidende medisch diagnostische centra in Nederland. Voor deze organisatie werd het wagenpark voorzien van nieuw beeld.

Cornelissen Projectbegeleiding maakt bij dit soort processen eerst voorstellen aan hand van een werktekening. Na akkoord van de klant gaan we aan de slag. Diagnostiek voor U gaat weer goed zichtbaar op weg.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijfswagen of wagenpark kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Reclame en zonwering gecombineerd in One-way vision

Voor Grand Yachts, aan- en verkoper van hoogwaardige polyester motorjachten,  adviseerde, produceerde en monteerde Cornelissen Projectbegeleiding een one-way vision.

Deze one-way vision dient niet alleen als reclame-uiting, maar weert tevens ook de zon en vermindert inkijk. Het is dus niet alleen een blikvanger aan de buitenkant maar ook een nuttige oplossing  voor de mensen die binnen aan het werk zijn.  

 

Een hardcopy printproef: altijd!

De klanten van Cornelissen Projectbegeleiding ontvangen, voordat we overgaan tot het definitief produceren, altijd een hardcopy printproef. Een printproef heeft als groot voordeel dat het mogelijk is om de kwaliteit in het echt te controleren.
Kleine foutjes die in een digitaal document kunnen sluipen worden op deze manier op tijd ontdekt.
Zo voorkomen we fouten en misverstanden.

De faal- en herstelkosten voor onze klanten en voor Cornelissen Projectbegeleiding zijn dan ook geminimaliseerd. Of het nu om wanddecoraties, banners of borden gaat, het resultaat is altijd goed.  Altijd een hardcopy printproef! Zo doen we dat. Volgens de Cornelissen-norm.

Je kunt er niet om heen

Voor Denk Frank, een marketing-, communicatie- en grafischbureau, produceerde en monteerde Cornelissen Projectbegeleiding diverse promotionele items op een middelbare school.

Het is duidelijk: met deze vorm van belettering kan geen scholier meer om de boodschap heen.

 

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu