Onze bijdragen aan het nieuwe schoolgebouw van IVO Deurne

IVO Deurne heeft onlangs een nieuwe school gebouwd en wij mochten deze school voorzien van een aantal van onze expertises om de functionaliteit en uitstraling te verbeteren.

Om voor een duidelijke navigatie binnen de school te zorgen hebben we de hele school voorzien van bewegwijzering, afgestemd op de huisstijl, zodat leerlingen, docenten en bezoekers gemakkelijk hun weg kunnen vinden. 

Verschillende ramen hebben we voorzien van Etched-Glass folie met uitsnedens zodat het een speels effect geeft en de verschillende thema’s duidelijk zichtbaar zijn. Het zorgt voor een zekere vorm van privacy terwijl het toch een open en uitnodigende sfeer behoudt.

Daarnaast hebben we een duidelijke aanduiding voor de klaslokalen en toiletten gerealiseerd, functioneel maar ook zeker mooi vormgegeven.