Slimme, unieke oplossing voor kwaliteitsuitstraling

Veel bedrijven gebruiken banieren (met een vlag) om de aandacht te vestigen op hun bedrijf. Jammer genoeg zijn de vlaggen maar aan één kant leesbaar of door wind of regen niet goed zichtbaar. Het is ook jammer dat weersinvloeden het materiaal gaan aantasten. Met als gevolg dat vervanging noodzakelijk is om de kwaliteitsuitstraling te behouden.

Cornelissen Projectbegeleiding bedacht samen met een collega-ondernemer een slimme kwaliteitsoplossing, die garant staat voor goede zichtbaarheid van alle kanten bij elk weertype en langdurig gebruik. Voor deze oplossing wordt volledig op maat een stalen baniermast gemaakt. In de mast wordt een zeildoek of een bord gehangen met aan beide kanten een opdruk.

Deze baniermast heeft als groot voordeel dat een vlag na een flinke wind of storm niet hoeft te worden vervangen. Een tweede voordeel is dat het bord kan worden voorzien van elke denkbare, unieke afbeelding afgebeeld in heldere opvallende kleuren. Ook kunnen de masten in elke kleur worden gespoten waardoor de huisstijl nog duidelijker herkenbaar wordt.

De baniermast is niet de meest voordelige maar wel de meest duurzame oplossing en vooral geschikt voor bedrijven die grote waarde hechten aan een kwaliteitsuitstraling.