Bewegwijzering cruciaal voor bereikbaarheid

Veel bedrijven en organisaties krijgen in de loop van hun bestaan te maken met veranderingen in de infrastructuur. Voor bezoekers en  leveranciers is een actuele bewegwijzering cruciaal om zonder zoeken de juiste plaats van bestemming te bereiken.

Rond het monumentale pand waar Bierbrouwerij De Koningshoeven sinds 1894 is gevestigd en de beroemde ‘La Trappe Trappist’ brouwt, zijn de omliggende wegen aangepast. De Koningshoeven  schakelde ons in om de bewegwijzering daarop aan te passen.

We hebben 6 aluminium borden gespoten, van pictogrammen en tekst voorzien en geplaatst. De nieuwe bewegwijzering is uiteraard gemaakt volgens de huisstijlrichtlijnen en sluit aan op de prachtige omgeving en de unieke Abdij.  De ‘La Trappe Trappist’ brouwerij, de ‘Kloosterwinkel’, het ‘Proeflokaal’ en alle parkeergelegenheden en gebouwen zijn weer probleemloos te bereiken voor bezoekers en leveranciers.