Bij Cornelissen Projectbegeleiding is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)  de basis bij alles wat we doen. We zorgen voor onze mensen, onze omgeving en voor de toekomst van ons bedrijf.

People – de zorg voor onze mensen en onze klanten
Planet – de zorg voor onze omgeving en
Profit – onze lange termijn strategie om het voortbestaan van ons bedrijf te waarborgen.

De mensen

Mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. We voelen ons verantwoordelijk voor onze medewerkers. Met elkaar denken we structureel na over ons werk en over de richting waarin we ons willen ontwikkelen. 
We gaan uit van kansen. Kansen voor persoonlijke groei via opleidingen. Kansen voor persoonlijke interesses van medewerkers. Kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Zo maken we ons samen sterker. 

Ook bij de samenwerking met onze klanten draait het om mensen. We luisteren en leveren in overleg het best mogelijke. Door materialen en werk  van hoge kwaliteit en vooral met een uitstekende service. Langdurige relaties die onze klanten stabiliteit en vertrouwen bieden.
Door een team van enthousiaste, betrokken en betrouwbare professionals. Ook dat is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De omgeving

Binnen Cornelissen Projectbegeleiding krijgt duurzaamheid continu aandacht. Of het nu gaat om ons wagenpark of onze huisvesting. Een duurzame kijk op onze omgeving is een voorwaarde om maatschappelijk verantwoord te kunnen ondernemen. 
Het proces van verder verduurzamen gaat continu door en leidt tot steeds nieuwe mogelijkheden en oplossingen.  Lees hier meer over onze werkwijze.

Continuïteit

Bedrijven die willen zorgen voor hun mensen, klanten en de omgeving moeten financieel gezond zijn. Alleen dan is investeren en innoveren mogelijk.  Bij Cornelissen Projectbegeleiding  hanteren we daarom een lange termijn strategie. We ontwikkelen die door te luisteren naar onze klanten en door continu overleg met onze medewerkers.
Door onze lange termijn visie, een financieel verantwoord beleid, aandacht voor mens en  omgeving, waarborgen we de continuïteit van Cornelissen Projectbegeleiding.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo doen wij dat. 

Duurzaamheid

Lange termijn is het uitgangspunt bij ons familiebedrijf. Daar hoort een duurzame manier van werken bij. Duurzaam voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor onze omgeving.
Lees hier meer over onze duurzame werkwijze.

Maak persoonlijk kennis met de Cornelissen-Norm