De Cornelissen-Norm

Cornelissen Projectbegeleiding is sterk in het implementeren van huisstijlen. We bedenken, produceren en plaatsen verschillende soorten  huisstijldragers. Ons doel is om de oplossingen zo zichtbaar, herkenbaar en werkbaar mogelijk te maken.

We werken volgens de Cornelissen Norm:  onze eigen kwaliteitsstandaard voor werkwijze, uitvoering en service.

We gaan daarbij uit van de hoogste eisen. Of het nu gaat om de keuze van materialen, betrouwbaarheid of betrokkenheid.

Belangrijk onderdeel is ons service niveau. 'Onmogelijk' past niet in ons woordenboek. Als het nodig is, heeft een werkweek voor ons 7 dagen waarop we met plezier voor onze klanten aan de slag zijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze Cornelissen kwaliteitstandaard het antwoord is op de belangrijkste wens van onze klanten: zeggen zoals het is, een  vlekkeloze uitvoering en zekerheid van (tijdige) leveringen.

De Cornelissen-Norm: de hoogste kwaliteit en service  bij het ontwerpen en het uitvoeren van complete huisstijlprojecten.

Zo doen wij dat.

Onze geschiedenis

Cornelissen Projectbegeleiding is een familiebedrijf dat in 1990 is opgericht door Henk Cornelissen. Cornelissen Projectbegeleiding specialiseerde zich in restyling door het spuiten van wagenparken.
Het werk breidde zich langzaam uit waardoor Cornelissen Projectbegeleiding specialist werd in het vinden van oplossingen voor complexe huisstijluitingen in, aan en buiten gebouwen. Cornelissen Projectbegeleiding kenmerkt zich sinds de oprichting door een constante, beheerste groei. De opgebouwde schat aan kennis en ervaring is sinds 2011 in handen van Joost Cornelissen (algemeen directeur) en Paul Cornelissen (commercieel directeur).

Ons team

Het Cornelissen team bestaat uit enthousiaste, betrokken en betrouwbare jonge professionals.
Onze klanten mogen rekenen op de hoogste kwaliteit en service.
We werken volgens onze eigen, hoge kwaliteitsstandaarden.
Wij denken in oplossingen en  zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn.
Dat is onze drijfveer. Elke dag weer.

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op.

Nieuws

Gigantische banner pronkt op Stadhuisplein Eindhoven!

6 mei 2024

Vanochtend in alle vroegte werden onze monteurs de hoogte in gehesen om dit doek van maar liefst 8 x 10…

Lees verder »