One-way vision Ysselsteyn 100 jaar

Feest in Ysselsteyn

Tien jaar geleden werd de gemeente Ysselsteyn de thuishaven van Cornelissen Projectbegeleiding. Een jubileum. Daarbij viert het dorp dit jaar haar 100-jarige bestaan. Dubbel feest dus.

Om dit te vieren, heeft CP een grote visual geplaatst over de gehele gevel van het pand aan de Agrobaan. Op de gevel is nu een impressie te zien van Ysselsteyn. Dankzij de one-way vision folie die hiervoor gebruikt is, kunnen de medewerkers van CP toch goed naar buiten kijken en is het niet donker in de werkplaats.

One-way vision folie
One-way vision folie is ideaal voor reclame-uitingen op raampartijen. Daarnaast is het ook zonwerend en vermindert het inkijk. Het is dus niet alleen een blikvanger aan de buitenkant, maar ook een nuttige oplossing voor de mensen die binnen aan het werk zijn.