Een totaaloplossing voor Mr Jigs

Eind augustus opende hotel Mr Jigs haar deuren in Venlo. Voor het zover was, had Cornelissen Projectbegeleiding de opdracht om dit hotel van een totaaloplossing te voorzien. Het vervaardigen van alle visuals, bewegwijzering en gevelreclames in de huisstijl van dit nieuwe hotel.

Het hotel, dat gevestigd is in het centrum van Venlo, heeft 34 kamers. Om de wensen van het hotel goed in beeld te hebben maakte CP een inventarisatie en stelde vervolgens samen met de hoteleigenaar en de interieurontwerpster de kleurstalen vast. Aansluitend kon er begonnen worden aan de productie en montage.

In alle 34 kamers komt het patroon, onderdeel van de huisstijl van Mr Jigs, terug in wandvisuals. Ditzelfde patroon is ook aangebracht op schilderijen die hangen in de kamers en hallen van het hotel. Ook bracht CP bijpassend privacyfolie aan in de 34 badkamers. Tot slot werd het complete hotel voorzien van bewegwijzering en gevelreclames aan de binnen- en buitenkant. En werden de vluchtplannen aangebracht.

De eenheid in stijl brengt rust en straalt luxe uit. CP wenst Mr Jigs een mooie toekomst in Venlo. Voor een beeldoverzicht van deze totaaloplossing klikt u hier.