Bijscholing voor kwaliteit, veiligheid en gezondheid

Om de kwaliteit en service te waarborgen die u van ons gewend bent, zorgen wij er voor dat al onze medewerkers op een goede en verantwoorde manier hun werk kunnen uitvoeren. Onze kennis en kunde willen we op een hoog niveau houden. We hebben daarom het afgelopen half jaar gebruikt om alle medewerkers van CP weer bij te scholen op verschillende vlakken. En met gepaste trots kunnen we vertellen dat onze medewerkers dit allemaal goed hebben volbracht.

Zo is, met het oog op onze werkzaamheden, veilig de weg op met een aanhanger of uit te voeten kunnen met een heftruck en hoogwerker een vereiste. Scholing in het werken met deze middelen is door onze medewerkers met succes afgerond en is iedereen bij CP nu in bezit van de benodigde rijbewijzen en/of certificaten.

Ook heeft het hele team een BHV en EHBO training gevolgd. De bijbehorende en leerzame ontruimingsoefening vond plaats in ons eigen pand.

Tot slot heeft het hele team ook de VCA bijscholing genoten en is wederom gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Voor CP een belangrijke basis om met al onze medewerkers iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.