Wegwijs in een nieuw pand.

Afgelopen zomer is het nieuwe pand van Bertels, internationaal leverancier van potgrond en plantenvoeding opgeleverd. Cornelissen Projectbegeleiding bracht in het nieuwe onderkomen een aantal sfeervolle huisstijlelementen aan.

Zo werden bewegwijzering in het pand en een logo bij de receptie aangebracht. Daarnaast voorzag CP een wand van 2 etages hoog van decoratieve bloemen. Het pand kreeg zo nog meer cachet en was de routing ook meteen duidelijk.

We wensen Bertels een gezonde en vruchtbare toekomst in dit nieuwe pand.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu