Een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling.

Begin dit jaar veranderde garage Gommans en de Wit uit Ysselsteyn haar naam in Vakgarage Middenpeel. Bij een nieuwe naam, hoort ook een nieuw logo en een nieuwe uitstraling. Voor de inventarisatie, productie en implementatie van de nieuwe huisstijl werd Cornelissen Projectbegeleiding (CP) ingeschakeld.

Om goed te kunnen beoordelen wat er precies vervangen moest worden, werd eerst de oude situatie goed geïnventariseerd door CP. Daarna ging het vakteam over tot de productie van de diverse middelen en bracht deze nieuwe huisstijldragers vervolgens aan in het exterieur en interieur van de garage. Tot slot werd ook het wagenpark voorzien van de nieuwe huisstijl.

Met deze aanpassingen is Vakgarage Middenpeel klaar voor de toekomst. Zichtbaar en herkenbaar voor oude én nieuwe klanten.