Totaaloplossing voor Royal Swinkels Family Brewers

Voor Nederlands een-na-grootste brouwerij;  Swinkels Family Brewers (voorheen Bavaria), heeft Cornelissen Projectbegeleiding (CP) de complete vernieuwde huisstijl geïmplementeerd op het hoofdkantoor in Lieshout.

Het traject begon met het bepalen van de kleuren voor het interieur. CP verzorgde de testvellen voor de afdeling Communicatie van Swinkels Family Brewers. Zo kon zij de effecten van kleuren en beelden meteen goed beoordelen.

Nadat de keuzes waren gemaakt ging CP aan de slag. Eerst werden de diverse uitingen geïnventariseerd en de oude uitingen gedemonteerd. CP produceerde en monteerde vervolgens de nieuwe uitingen. Zo werden onder andere wanden compleet beplakt in taupe en werden de ramen in de vergaderruimten voorzien van one-way-vision om de privacy in deze ruimtes te waarborgen. De wanden in de vergaderruimtes werden voorzien van visuals en daarnaast werd zowel de bewegwijzering buiten als binnen vernieuwd.

Nieuwsgierig naar meer beelden van deze totaaloplossing? Neem dan een kijkje in ons portfolio met totaaloplossingen.