Een huiselijke en warme sfeer doet elke patiënt goed.

 

Regelmatig wordt Cornelissen Projectbegeleiding (CP) benaderd door zorginstellingen voor het doorvoeren van een (vernieuwde) huisstijl in het exterieur en het restylen van het interieur. Immers, een huiselijke en warme sfeer doet elke patiënt goed.

Met een paar simpele ingrepen kan een ruimte er al heel anders uitzien. Een mooi voorbeeld is een project waarbij CP op 7 locaties 200 badkamers voorzag van een speciale folie. De verschillende kleuren brengen niet alleen sfeer, ze maken ook duidelijk waar bijvoorbeeld het lichtknopje zit. Bij het aanbrengen van de folie is rekening gehouden met de richtlijnen volgens de BOV-norm.
Een ander voorbeeld is het het aanbrengen van  ‘Behang’ met lambrisering’, afgewerkt met een houten profiel in stijl. Het resultaat met een warme huiselijke uitstraling.

Voor diverse organisaties in de zorg realiseerde CP een totaaloplossing. Deze kunt u bekijken in ons portfolio Totaaloplossingen.