Samenwerken met optimaal resultaat

Met Coöperatie Vitelia heeft Cornelissen Projectbegeleiding al een paar jaar een prettige samenwerking. Wanneer er nieuwe projecten van start gaan, begint Cornelissen Projectbegeleiding, in overleg met Vitelia’s Marketing- en communicatieafdeling, met een inventarisatie. Welke huisstijldragers moeten er komen? Wat moet er worden vervangen?

Cornelissen Projectbegeleiding brengt advies uit over materialen en formaten. Zowel voor binnen als buiten. De ontwerper van Vitelia gaat er mee aan de slag en werkt de uitingen volgens de richtlijnen uit. Cornelissen Projectbegeleiding produceert alles en zorgt voor het monteren en plaatsen.

Een samenwerking met een optimaal resultaat. Een impressie staat op onze website. Klik op deze link om deze en ook andere totaaloplossingen te bekijken.