Vakantie voor Cornelissen Projectbegeleiding

Voor diegene die het nog niet had gehoord of gelezen. Vanaf 23 juli tot 13 augustus gaan de medewerkers van Cornelissen Projectbegeleiding er even tussenuit. In deze periode zijn we daarom wat minder goed bereikbaar.

Voor spoedeisende opdrachten, het opleveren van materialen of projecten die in de komende maanden moeten worden uitgevoerd, overleggen we graag tijdig over de mogelijkheden. U kunt dan – na het maken van afspraken daarover – met een gerust hart op vakantie.

We wensen u een mooie, zonnige zomer en een ontspannen vakantie.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu