Keuze voor kwaliteit

Een klant beschikt over een groot aantal fietsenrekken waarvan de belettering aan vervanging toe is. De klant vraagt om nieuwe stickers. Cornelissen Projectbegeleiding bekijkt de rekken en komt tot de conclusie dat het aanbrengen van sticker geen optimaal resultaat oplevert. Cornelissen Projectbegeleiding besluit om een van de rekken te voorzien van een nieuw uiterlijk zodat de klant het eindresultaat kan beoordelen. Als service. De klant kiest voor compleet nieuwe panelen. In een perfecte uitvoering. Zo doen wij dat.

 

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu