Eindejaarsrace

Cornelissen Projectbegeleiding herinnerde begin december haar relaties over de op handen zijnde feestdagen. De mogelijkheden zijn dan vaak beperkt. Toch zijn bijzondere prestaties ook dan nog mogelijk. Een week voor de kerst kreeg Cornelissen Projectbegeleiding van een uitzendorganisatie de vraag om 60 bedrijfswagens aan vier kanten te voorzien van huisstijluitingen. Gewenste afleverdatum: voor de kerst.

In overleg besloten de klant en Cornelissen Projectbegeleiding tot een eindejaarsrace. Voor de kerst rijden er minimaal 20 wagens in de gewenste uitvoering. De resterende wagens gaan op 3 januari in productie. Een paar dagen later zijn alle 60 wagens voorzien van hun nieuwe uiterlijk.

 

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu