Scrummen vraagt nieuwe aanpak

Scrummen is een nieuwe manier van werken die in korte tijd populair is geworden. Een groot project wordt in kleine ‘sprints’ opgedeeld, die één voor één worden afgewerkt. Srummen vraagt nieuwe hulpmiddelen. Vooral bij werkoverleg, vergaderingen en brainstormsessies kunnen nieuwe materialen effectief zijn. Cornelissen Projectbegeleiding maakte voor een bedrijf de afgelopen 8 maanden elke week speciale scrumborden. Van kleine panelen tot complete en unieke, beschrijfbare whiteboard wanden.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu