Interieur vertelt het verhaal

Een prettige omgeving om in te werken verhoogt de prestaties van medewerkers. Zeker als het interieur de verhalen van een bedrijf of organisatie vertelt. Stories on the wall ontwerpt de decoratie www.storiesonthewall.nl. Cornelissen Projectbegeleiding inventariseert, produceert en zorgt voor een perfecte montage. Soms in kantoorruimtes, gangen, hallen of recreatieruimtes, dan weer in restaurants, op toiletten of in praktijkruimtes. Op wanden, panelen, deuren of ramen. Altijd maatwerk en afgestemd op de situatie.

Adres

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

Volg ons

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

Nieuws

News

Vakantie voor Cornelissen Projectbegeleiding

Voor diegene die het nog niet had gehoord of gelezen. Vanaf 23 juli tot 13 augustus gaan de medewerkers ...