Core business

Het beletteren van auto’s, vrachtwagens en ander rijdend materiaal is van oudsher de core business van Cornelissen Projectbegeleiding. Er is (vrijwel) geen type vervoermiddel dat niet al een keer door de Cornelissen medewerkers is voorzien van een mooi, sterk communicerend uiterlijk. Van origineel spuitwerk tot het beletteren via hedendaagse moderne technieken. De medewerkers van Cornelissen Projectbegeleiding werken er steeds weer enthousiast aan. Met een uitstekend resultaat. Kwaliteit tot in de puntjes en altijd op tijd. Zo doen we dat.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu