Comfort, cultuur en kunst in Theaterhotel Venlo

Na jaren van plannen en voorbereidingen opende het Theaterhotel in Venlo begin 2017 haar deuren. Het bijzondere, comfortabele viersterren hotel bevindt zich in het centrum van Venlo en heeft intern verbindingen met theater de Maaspoort. Cornelissen Projectbegeleiding inventariseerde, adviseerde en zorgde voor de uitvoering en montage van onder andere de bewegwijzering en huisstijldragers van het bijzondere hotel. De plannen voor het aanbrengen van kunst- en cultuurthema’s zijn in ontwikkeling waarbij weer een belangrijke rol is weggelegd voor Cornelissen Projectbegeleiding.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu