Hoge kwaliteit uitingen voor uniek merk

Swinckels’ Superior Pilsener is ontstaan uit een eeuwenoude familietraditie van bierbrouwers. Swinckels is een hommage aan intuïtie. Het is je innerlijke stem die je laat verlangen naar het bijzondere bier. Bij dit unieke biermerk horen een hoge kwaliteit branding en perfect geproduceerde materialen.
Cornelissen Projectbegeleiding inventariseerde, adviseerde, verzorgde het dtp-werk en de uitvoering van de branding op het wagenpark. Aansluitend volgden tal van andere werkzaamheden voor het in de markt zichtbaar en herkenbaar maken van het unieke Swinckelsbier. Zoals het aankleden van horecagelegenheden, verzorgen van stands op beurzen en aankleden van koelkasten.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu