Snel naar vernieuwd wagenpark

De oorspronkelijke ‘fabriek voor speeltoestellen’ Janssen-Fritsen, is inmiddels meer dan een halve eeuw oud. Het bedrijf ontwikkelt sport- en bewegingstoestellen voor grote en kleine klanten in Nederland en ver daarbuiten. Janssen-Fritsen vernieuwde haar huisstijl en gaf Cornelissen Projectbegeleiding opdracht om de huisstijl op het bestaande wagenpark aan te brengen. Cornelissen Projectbegeleiding verwijderde de oude huisstijl en voorzag in de eerste fase van het project in 15 dagen 15 voertuigen van de nieuwe huisstijl. De overige wagens staan te wachten op hun nieuwe uiterlijk.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu