Slimme oplossing voor ouderen

In januari 2017 voorzag Cornelissen Projectbegeleiding op 7 locaties van een zorginstelling de tegels in 200 badkamers van een speciale folie. De folie is in verschillende kleuren aangebracht. Het maakt het voor de bewoners gemakkelijk om bijvoorbeeld een lichtknopje of ander onderdeel van de badkamer te vinden. Het aanbrengen van folie maakt een grote verbouwing onnodig. Deze aanpak voorkomt een lange tijd van onrust voor de bewoners die nu comfortabel in een gemakkelijke omgeving kunnen leven. Bij het aanbrengen van de folie is rekening gehouden met de richtlijnen van de toekomstige BOV-norm.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu