Invoeren nieuw campagnethema

Een klant van Cornelissen Projectbegeleiding besloot een nieuwe campagnethema in te voeren. In een weekend zorgde Cornelissen Projectbegeleiding ervoor dat de slogan op 42 vrachtwagens en opleggers werd aangebracht. In verschillende vestigingen werden tegelijkertijd lopers, posters, wanden, abri’s en andere decoraties aangebracht. Een uitdagend weekend voor de Cornelissen medewerkers. Ze zorgen in 2 dagen tijd voor de demontage van de oude en het produceren en monteren van de nieuwe uitingen.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu