Internationaal projectmanagement

Voor een internationaal food bedrijf verzorgde Cornelissen Projectbegeleiding het projectmanagement en de implementatie van de huisstijl bij 15 locaties in verschillende Europese landen. De gebouwen werden voorzien van een nieuwe gevelbelettering, de bewegwijzering binnen en buiten de gebouwen werd vernieuwd en in lijn met de huisstijlrichtlijnen gebracht. Ook het wagenpark, bestaand uit circa 70 trucks en opleggers kregen een nieuw uiterlijk.
Cornelissen Projectbegeleiding was adviseur en projectmanager, zorgde voor de productie en bevestiging van alle onderdelen en voor het bewaken van de planning. Het gehele project werd binnen 3 maanden afgerond.

Address

Cornelissen Projectbegeleiding
Agrobaan 6
5813 EB Ysselsteyn (Limburg)

The Netherlands

T: +31 (0)478 - 541 254
info@cornelissenprojectbegeleiding.eu

News

And

Cornelissen Projectbegeleiding • Agrobaan 6 • 5813 EB Ysselsteyn (Limburg) • T: +31 (0)478 - 541 254 • info@cornelissenprojectbegeleiding.eu